Top 5 beste Hardloophorloges van 2022

Ben je op zoek naar het beste hardloophorloge van 2022? Of je nu een beginnende of gevorderde hardloper bent, een hardloophorloge helpt je bij het meten van je prestaties tijdens het hardlopen. In deze blog hebben we een aantal goede hardloophorloges op een rijtje gezet die naar onze mening de beste zijn van 2022.

Wil je weten wat volgens ons de beste hardloophorloges zijn? Lees dan snel verder!

Onze keuze voor de beste hardloophorloges

Hieronder in de tabel hebben we kort de beste hardloophorloges voor je op een rijtje gezet. Hierbij hebben we gekeken naar beoordelingen en gebruikerservaringen van de verschillende horloges. Daarnaast hebben wij zelf ook ervaring met een aantal horloges in deze selectie.

Naar onze mening moet een goed hardloophorloge voldoen aan een GPS sensor en hartslagmeting. Alle horloges in het onderstaande rijtje hebben in ieder geval deze functionaliteiten.

1
Garmin Forerunner 935 - Sporthorloge - 47 mm - Zwart
Beschikt over navigatie | Barometrische hoogtemeter | Erg goede batterijduur
Bekijk Bol.com
2
Polar Vantage M2 - Multisporthorloge - GPS - 46 mm - S-L - Zwart/Grijs
GPS, GLONASS, Galileo en QZSS tracking | FuelWise energie-assistent | VO2max en HS max inschatting
Bekijk Bol.com
3
Garmin Forerunner 245 - GPS Smartwatch - 42 mm - Zwart/Grijs
Beste allrounder | GPS, GLONASS & Galileo tracking | Beschikt over navigatie | Gorilla Glass
Bekijk Bol.com
4
Garmin Forerunner 55 Hardloophorloge - Sporthorloge met GPS Tracker - Geschikt voor Hardlopen - Zwart
Onze favoriet | Goede batterijduur | VO2max en HS max inschatting
Bekijk Bol.com
5
Garmin Forerunner 45 - GPS Sporthorloge - 42 mm - Zwart
Goedkoopste optie | GPS, GLONASS & Galileo tracking | Interne muziekbediening | 2 maten
Bekijk Bol.com

De 5 beste hardloophorloges – korte beschrijvingen

Hierboven in de tabel heb je de beste hardloophorloges kunnen zien. Hieronder zullen we alle 5 de hardloophorloges een voor een kort toelichten.

Garmin Forerunner 45 – beste goedkope hardloophorloge

De Garmin Forerunner 45 is naar onze mening de beste keuze als je een goed hardloophorloge zoekt. Dit horloge heeft een goede GPS sensor, hartslagmeting via de pols en is te verkrijgen voor een zeer betaalbare prijs.

Het horloge is ontworpen voor hardlopen, maar kan ook gebruikt worden voor sporten zoals fietsen, yoga, cardio en crosstraining.

Garmin Forerunner 45 beste keuze hardloophorloge

Voordelen

 • Verkrijgbaar in normaal en klein model
 • Beschikt over GPS, GLONASS en Galileo tracking
 • Goede batterijduur
 • Hartslagmeting via de pols
 • Interne muziekbediening

Nadelen

 • GPS werkt niet altijd even nauwkeurig als je in de buurt bent van hoge bomen
 • Notificaties te ontvangen op horloge maar niet te beantwoorden

De Garmin Forerunner 45 is te verkrijgen in twee type modellen, namelijk een normaal en kleiner model. Het normale model heeft een breedte van 42 mm en het kleinere model, ook wel de 45s genoemd, heeft een breedte van 39,5 mm. Mocht je een kleine pols hebben, dan is de Forerunner 45s wellicht wat geschikter dan de Forerunner 45.

De Garmin Forerunner 45 is te krijgen in het zwart en rood, het 45s model is te krijgen in het paars en wit. Mocht je deze kleuren niet mooi vinden dan kan je altijd nog de bandjes vervangen door een andere kleur.

Via het hardloophorloge kan je notificaties, indien bluetooth aanstaat, op je telefoon krijgen. Zo kan je een WhatsApp of sms bericht krijgen en een inkomende oproep. Je kan een bericht alleen niet beantwoorden. Een inkomende oproep kan je wel opnemen maar je hebt je telefoon nodig om de oproep te beantwoorden. Daarnaast kan je via de Garmin Forerunner 45 ook muziek bedienen, al moet je wel bluetooth aan hebben staan en je telefoon dus in de buurt zijn.

Op de Garmin Forerunner 45 zit een goede GPS sensor. Naast GPS is het ook mogelijk om verbinding te maken met GLONASS en Galileo. Door GLONASS of Galileo aan te zetten wordt het meten van je tempo tijdens het hardlopen nog nauwkeuriger. Vooral in de bergen en steden. Door tracking via GLONASS of Galileo aan te zetten, naast GPS, loopt je batterij wel een stuk sneller leeg.

Twijfel je nog of de Garmin Forerunner 45 wel wat voor je is? We hebben een uitgebreide review geschreven over het horloge.

Lees hier de uitgebreide review van de Garmin Forerunner 45.

Garmin Forerunner 45 kopen?

Interesse in de Garmin Forerunner 45? Dit hardloophorloge kan bij meerdere webshops worden gekocht. Hieronder zie je een prijsvergelijker.

Naast bovenstaande webshops is de Garmin Forerunner 45 ook te koop bij Amazon.

Garmin Forerunner 55 – beste keuze

De Garmin Forerunner 55 is de opvolger van de Garmin Forerunner 45. De Forerunner 55 is wat uitgebreider dan de 45 wat activiteitenprofielen voor het hardlopen betreft. Zo is het mogelijk om het hardloophorloge te gebruiken voor het hardlopen buiten, op de loopband, virtueel hardlopen, op de atletiekbaan en op de binnenbaan.

Garmin Forerunner 55

Voordelen

 • Goede batterijduur
 • Kan tegen een stootje met het chemisch gehard glas
 • Beschikt over bluetooth en ANT+
 • GPS, Glonass en Galileo
 • Inzicht in hardloopstatistieken (hersteltijd, VO2max, automatische max. hartslag inschatting)

Nadelen

 • Maar in één grootte verkrijgbaar waar de voorganger nog in twee groottes te krijgen was.
 • Geen navigatie

Wat een enorm voordeel is van de Forerunner 55 ten opzichte van de 45, is de batterijduur. Deze is flink verbeterd. In smartwatch-modus gaat het hardloophorloge tot 2 weken mee, in GPS-modus tot 20 uur.

Het hardloophorloge beschikt over een hartslagmeter die je hartslag meet via de pols. Hierdoor krijg je gedurende de hele dag inzicht in je hartslag. Ook is het mogelijk om abnormaal hoge en lage hartslagen te krijgen.

De Garmin Forerunner 55 heeft een ingebouwde GPS-sensor waarvan het signaal is uit te breiden met Glonass of Galileo. Hierdoor zul je een nog nauwkeuriger signaal krijgen.

Wat een nadeel ten opzichte van z’n voorganger is, is dat de Forerunner 55 maar in één grootte te krijgen is. De Garmin Forerunner 45 is te krijgen in een 39 mm en 42 mm variant. Dit maakte de Forerunner 45 een aantrekkelijker hardloophorloge voor velen.

Met de Garmin Forerunner 55 krijg je een aantal mooie inzichten in je hardloopprestaties. Zo is het mogelijk om je VO2max en je max. hartslag te bepalen. Daarnaast krijg je na iedere hardlooptraining een advies over hoe lang je moet herstellen voordat je kan beginnen aan de volgende training.

Garmin Forerunner 55 kopen?

Heb je interesse in de Garmin Forerunner 55? Deze is eenvoudig te bestellen bij verschillende webshops. Hieronder zie je een prijsvergelijker.

Garmin Forerunner 245 – beste allround hardloophorloge

De Garmin Forerunner 245 is het beste allround hardloophorloge. Dit horloge is zowel voor beginners als ervaren hardlopers geschikt. Het horloge is wat duurder geprijsd dan de Garmin Forerunner 45, maar daarvoor krijg je ook wat meer functionaliteiten. Zo is het horloge naast hardlopen ook te gebruiken voor fietsen, zwemmen en triathlon.

Garmin Forerunner 245 beste allround hardloophorloge

Voordelen

 • Beter tegen krassen bestendig door Gorilla glass
 • Beschikt over navigatie
 • Te gebruiken voor hardlopen, fietsen, zwemmen en triathlon
 • Beschikt over GPS, GlONASS en Galileo tracking

Nadelen

 • Notificaties te ontvangen op horloge maar niet te beantwoorden
 • De slaapanalyse functie lijkt niet helemaal goed te werken

De Garmin Forerunner 245 heeft een scherm van 42,3 mm en is maar iets breder dan de Garmin Forerunner 45. Het hardloophorloge is te krijgen in twee kleuren, namelijk zwart en merlot (bordeauxrood).

De Garmin Forerunner 245 beschikt over een goede GPS sensor en heeft daarnaast de mogelijkheid om ook met GLONASS en Galileo satellieten te verbinden.

Naast goede tracking via GPS, GLONASS of Galileo kan je je hartslag meten via de pols door de geïntegreerde hartslagsensor. Met behulp van de geïntegreerde hartslagsensor kan je gedurende de hele dag je hartslag meten. Als je het horloge s’nachts draagt dan kan je je slaappatroon analyseren. Wel moeten we hierbij vermelden dat we wat negatieve beoordelingen hebben gelezen over de betrouwbaarheid van de slaapanalyse.

Met behulp van functionaliteiten zoals een GPS -en hartslagsensor kan je erg gericht trainen en krijg je tijdens het hardlopen de juiste informatie mee zodat je je doelen kan behalen. Naast deze eigenschappen beschikt het horloge ook nog over navigatie. Zo is het mogelijk om voor je hardlooptraining een route te maken en deze kan je dan via de Garmin Connect app syncen naar je horloge. De mogelijkheid om te navigeren via je hardloophorloge is vooral erg fijn als je op vakantie bent en je wilt lekker een rondje hardlopen.

Garmin Forerunner 245 kopen?

Interesse in de Garmin Forerunner 245? Dit hardloophorloge kan bij meerdere webshops worden gekocht. Hieronder zie je een prijsvergelijker.

Naast bovenstaande webshops is de Garmin Forerunner 245 ook te koop bij Amazon.

Garmin Forerunner 935 – beste uitgebreide hardloophorloge

De Garmin Forerunner 935 is het meest uitgebreide hardloophorloge van de top 5. Qua functionaliteiten voor hardlopen is het horloge het meest uitgebreid, maar ook qua hoeveelheid sporten die te meten zijn. Zo kan je de Forerunner 935 naast hardlopen ook voor fietsen, zwemmen, hiken, skiien en triathlon gebruiken.

Garmin Forerunner 935 beste uitgebreide hardloophorloge

Voordelen

 • Zeer goede batterijduur
 • Mogelijkheid om Strava Live segments te syncen
 • GPS & GLONASS meting
 • Beschikt over navigatie
 • Barometrische hoogtemeter

Nadelen

 • Grote horlogekast (47 mm)
 • Het horloge heeft mineraalglas, waardoor het horloge gevoeliger is voor krassen

De breedte van de horlogekast is 47 mm, wat een stuk groter is dan de Forerunner 45 en 245. Goed om hier rekening mee te houden als je wat smallere polsen hebt.

De Forerunner 935 heeft net als de 45 en 245 een GPS sensor, alleen daarnaast kan de 935 alleen verbinden met GLONASS om het bereik te vergroten. De Forerunner 45 en 245 kunnen naast GLONASS ook nog eens verbinden met de Galileo satteliet. Wel beschikt de Forerunner 935 over een barometrische hoogtemeter. Hierdoor geeft het horloge data weer nauwkeuriger weer op hoogte. Deze functie kan vooral interessant zijn voor hardlopers die veel aan trails lopen.

Net als de Garmin Forerunner 245 zit er op de Forerunner 935 navigatie. Routes zijn van te voren makkelijk te creëren om ze daarna via de Garmin Connect app te syncen naar het horloge.

Zoals gezegd is de Garmin Forerunner 935 een uitgebreid hardloophorloge. Zo beschikt deze over alle basisfunctionaliteiten, kan je er routes inzetten en op die manier mee navigeren en maakt het horloge het mogelijk om gebruik te maken van Strava Live segments. De laatstgenoemde feature zal vooral ervaren hardlopers interesseren die een betaald abonnement van Strava hebben.

Garmin Forerunner 935 kopen?

Wil je de Garmin Forerunner 935 aanschaffen? Deze kan bij meerdere webshops worden gekocht. Hieronder zie je een prijsvergelijker.

Naast bovenstaande webshops is de Garmin Forerunner 935 ook te koop bij Amazon.

Polar Vantage M2 – beste hardloophorloge van Polar

De Polar Vantage M2 is een multisporthorloge van Polar, met een aantal goede hardloopfuncties. Om deze reden is dit hardloophorloge terug te zien in onze top 5.

polar vantage m2

Voordelen

 • Goede batterijduur
 • GPS, Glonass, QZSS en Galileo
 • Schatting van je loopprestaties door middel van Running Index (inschatting op basis van hartslag en training prestaties)
 • Inzicht in hardloopstatistieken (hersteltijd, VO2max, automatische max. hartslag inschatting)
 • Meldingen voor aanvullen koolhydraten tijdens lange duurlopen door middel van FuelWise

Nadelen

 • Geen ANT+
 • Geen navigatie

De horlogekast van de Polar Vantage M2 heeft een formaat van 46 mm en daarmee is het een van de grotere hardloophorloges in onze top 5.

De Polar Vantage M2 beschikt over een ingebouwde GPS-sensor waarvan het signaal nauwkeuriger te maken is door connectie te maken met Glonass, Galileo of QZSS satellieten. Als je, naast GPS, ook nog verbinding hebt met bijv. Glonass dan gaat de batterij wel sneller neer. Gelukkig beschikt de Polar Vantage M2 over een energiebesparende GPS modus. Hierdoor is het signaal wel minder nauwkeurig, maar als je met een lage batterij zit dan is het wel fijn dat je nog wel iets kan meten.

Het sporthorloge beschikt over een hartslagmeter die je hartslag meet via je pols. Hierdoor kan je meerdere inzichten krijgen zoals je VO2max na het hardlopen, je max. hartslag kan ingeschat worden en je hersteltijd.

De Vantage M2 beschikt over een tweetal mooie features, namelijk de Running Index en FuelWise. De Running Index is een score die je krijgt na hardlooptrainingen. Op basis van je prestaties tijdens de training en je hartslag krijg je een score. FuelWise is een slimme energie-assistent die meldingen kan geven als je je koolhydraten moet aanvullen. Dit kan erg fijn zijn tijdens lange duurlopen of bijvoorbeeld een marathon.

Polar Vantage M2 kopen?

Heb je interesse in het aanschaffen van de Polar Vantage M2? Deze kan je bestellen bij Bol.com en Coolblue. Hieronder zie je een prijsvergelijker.

Wat is een hardloophorloge?

Een hardloophorloge is een sporthorloge, maar dan anders in de markt gezet. Zo heeft Garmin de Forerunner serie die in z’n geheel gericht is op het maken van hardloophorloges. De sporthorloges in de Forerunner serie kunnen ook gebruikt worden voor andere sporten, maar de focus is vooral hardlopen.

Tegenwoordig beschikken alle hardloophorloges wel over een ingebouwde GPS- en hartslagsensor. Het verschil zit ‘m vooral in de inzichten die je terugkrijgt. Sommige hardloophorloges geven weinig inzichten en anderen geven je inzichten over prestatiestatistieken zoals je max. HS, VO2max, hersteltijd en meer.

Het is goed om jezelf af te vragen wat je precies nodig hebt en goed te kijken naar de prijs/kwaliteit verhouding van ieder hardloophorloge.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een goed hardloophorloge?

Als je op zoek bent naar een nieuw hardloophorloge zijn er een aantal zaken waar je op kunt letten. Voor iedere hardloper, of je nu beginner bent of wat meer ervaren, de belangrijkste functie is GPS. Als er geen GPS sensor op zit kan je tijdens het hardlopen niet zien hoe hard je gaat. Wil je een beetje gericht gaan trainen dan is het wel handig dat je kan zien hoe hard je gaat tijdens het hardlopen.

man met hardloophorloge
Waar let je op bij de aanschaf van een hardloophorloge?

Naast GPS is een hartslagmeter ook belangrijk, vooral voor de ervaren hardlopers die op bepaalde hartslagzones trainen. Ook als je je VO2max wilt meten is een hartslagmeter essentieel.

Hardloophorloge met GPS, GLONASS & Galileo

Tegenwoordig beschikt ieder sporthorloge wel over een GPS sensor. Beschikt een sporthorloge hier niet over, dan is het eerder een activity tracker te noemen dan een sporthorloge. GPS is het meest gebruikte satellietplaatsbepalingssysteem en werkt vooral goed op vlakke omgevingen. GPS maakt het mogelijk om je positie te bepalen tijdens het hardlopen, wandelen, fietsen en zwemmen. GPS heeft een nauwkeurigheid van 3 tot 5 meter.

Een aantal horloges in het rijtje hierboven beschikken, naast GPS, ook over de mogelijkheid om te verbinden met GLONASS of Galileo. Door naast GPS ook te verbinden met GLONASS wordt je positie vooral nauwkeuriger als je in de bergen of in de bossen bent. Galileo is een satelliet die nog niet overal beschikbaar is, maar zodra deze beschikbaar komt zal GPS + Galileo de meest nauwkeurige combinatie zijn. De verwachting is dat deze combinatie je locatie tot op de meter nauwkeurig kan bepalen. Op deze manier kun je nog preciezer je prestaties tracken.

Ben je een echte prestatiegerichte hardloper? Dan kan je beter kiezen voor een hardloophorloge dat beschikt over tracking via GPS, GLONASS en Galileo.

Geïntegreerde hartslagmeter

Net als GPS beschikken alle goede hardloophorloges inmiddels wel over een hartslagsensor op de pols. De ene hartslagmeter is wat beter dan de andere, maar ze werken allemaal. Voor de beginnende hardloper is het kunnen meten van je hartslag tijdens het hardlopen leuk, zo kan je achteraf ook wat leuke inzichten krijgen.

Voor de ervaren hardloper is het eigenlijk wel een must. Door middel van het meten van je hartslag tijdens het hardlopen krijg je mooie inzichten, over je VO2max, je gemiddelde en je maximale hartslag. Aan de hand van deze statistieken kan je enigszins bepalen wat voor tempo je aan kan in een wedstrijd. De hartslagmeting om je pols is niet altijd heel nauwkeurig. Wil je zo nauwkeurig mogelijke inzichten dan raden we aan om een hartslagband te gebruiken. Alle Garmin horloges uit bovenstaand rijtje beschikken over ANT+, hierdoor kan je een hartslagband koppelen. Mocht je dit graag willen, kijk dan naar een van de sporthorloges van Garmin.

Activiteitenprofielen voor het hardlopen

Als je een hardloophorloge wilt aanschaffen is het goed om van te voren even na te gaan op welke plekken je allemaal gaat hardlopen. Buiten, binnen of op de atletiekbaan? Ga je alleen buiten hardlopen dan hoef je niet een heel uitgebreid hardloophorloge te hebben wat betreft aantal sporten/activiteitenprofielen. Ga je wel eens binnen hardlopen op de loopband, dan is het handig als je daar een apart activiteitenprofiel voor hebt. Als dat er niet op zit, dan kan je hardlopen op de loopband niet goed meten.

Garmin of Polar hardloophorloge?

Garmin en Polar zijn goede merken die fantastische sporthorloges maken. Of je nu voor Garmin of voor Polar kiest, bij beide zit je goed. Er zijn wel wat kleine verschillen op te merken tussen beide merken die we hieronder even zullen toelichten.

Polar is vooral bekend geworden door de ontwikkeling van hartslagmeters voor het hardlopen en wielrennen. De hartslagmeting op de sporthorloges van Polar is erg accuraat en een van de betere in de markt.

Het merk Garmin staat bekend om haar navigatiesystemen en velen gps producten. De tracking van de sporthorloges van Garmin is vandaar erg nauwkeurig en ook de navigatiemogelijkheden op de horloges in vergelijking tot Polar.

Vind je een zo nauwkeurig mogelijke tracking via GPS het belangrijkst, dan ben je wellicht wat meer tevreden over Garmin. Vind je hartslagmeting belangrijker, dan is Polar misschien meer wat voor je. Maar of je nu voor Polar of Garmin kiest, bij beide zit je goed. Beide merken maken uitstekende sporthorloges met goede GPS en hartslagsensoren.

Hardlopen met muziek

Ga je graag hardlopen met muziek? Dan zijn bovenstaande hardloophorloges wat minder geschikt. Althans, alleen de Garmin Forerunner 45 maakt het mogelijk om muziek te bedienen via het horloge.

De Garmin Forerunner 45 heeft geen interne muziekspeler, dus je zal je telefoon mee moeten nemen als je gaat hardlopen en via bluetooth kan er dan muziek afgespeeld worden. Het mee moeten nemen van je telefoon is onhandig en alleen maar extra gewicht.

Gelukkig zijn er hardloophorloges op de markt met een interne muziekspeler, namelijk de Garmin Forerunner 245 Music. De Garmin Forerunner 245 heb je al voorbij kunnen zien komen in de top 5 hierboven en is naar onze mening het beste allround hardloophorloge.

hardlopen met muziek
Garmin Forerunner 245 Music: interne muziekspeler

Ben je op zoek naar een goed hardloophorloge die ook nog eens over een interne muziekspeler beschikt, dan heb je aan de Garmin Forerunner 245 Music een goede. Deze is eenvoudig te bestellen bij Bol.com.

Ben je nog op zoek naar goede oordopjes voor tijdens het hardlopen? Lees dan eens onze blog over de beste hardloop oordopjes.

Beste hardloophorloge voor heren

Voor heren is het niet moeilijk een goed hardloophorloge te vinden die ook nog eens fijn zit. Veel modellen van Garmin, Polar of andere sporthorloge merken zien er sportief uit. Sporthorloges zijn in verschillende maten te krijgen, zo zijn er verschillende horlogebandjes en kan er gekozen worden voor een klein of groter scherm. Het is net waar je voorkeur naar uit gaat.

Het design van een hardloophorloge speelt natuurlijk ook nog een rol. Zo maakt Garmin vooral stoere robuuste sporthorloges en Polar legt net wat meer nadruk op het design. Uiteindelijk is het natuurlijk persoonlijke voorkeur wat je mooi vind qua design. Gelukkig maken de sporthorloge fabrikanten tegenwoordig de modellen beschikbaar in verschillende kleuren.

Beste hardloophorloge voor dames

Het is niet onze bedoeling om iemand te beledigen, maar over het algemeen hebben vrouwen wat smallere polsen. Hierdoor zullen niet alle sporthorloges geschikt zijn, qua maat van de polsband niet maar de horlogekast speelt natuurlijk ook een rol. Een te grote horlogekast is niet prettig om een smalle pols.

Gelukkig zijn er hardloophorloges die in verschillende maten te krijgen zijn. Eentje daarvan is de Garmin Forerunner 45 die terugkomt in onze top 5. Dit hardloophorloge is te krijgen in een kleine en normale variant.

Naast de grootte van de horlogekast en polsband speelt het design ook een rol. Sommige sporthorloges zijn te krijgen in kleuren als wit, roze en rosé goud. Dit zijn kleuren die wat eerder bij vrouwen in de smaak zullen vallen.

Als laatste kan je nog denken aan het kunnen meten van je menstruatiecyclus. Sommige sporthorloges hebben de mogelijkheid om dit te meten. Sporthorloges met deze mogelijkheid zijn al een stuk interessanter voor dames.

Een goed voorbeeld van een sporthorloge die wat meer gericht is op vrouwen, is deGarmin Vívoactive 4s. Dit sporthorloge valt binnen deVívoactive serie van Garmin, die wat meer gericht is op design.

Meer dan alleen hardlopen?

Zoek je iets waar je meer sporten mee kunt meten dan alleen het hardlopen? Bekijk dan eens onze blog over de beste sporthorloges. In deze blog kijken we verder dan alleen het hardlopen en hebben we een selectie gemaakt van sporthorloges die voor meer sporten te gebruiken zijn. De hardloophorloges uit onze top 5 hierboven kunnen ook meer meten, maar we hebben hierbij vooral gefocust op de mogelijkheden voor het hardlopen.

We zijn aan het einde gekomen van dit artikel. We hopen dat we je voldoende hebben kunnen adviseren over de beste hardloophorloges. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben na het lezen van dit artikel, dan horen we dit graag in de reacties.

2 gedachten over “Top 5 beste Hardloophorloges van 2022”

 1. LS.

  Vreemd dat vooral Garmin horloges ter sprake komen. Lijkt me dan toch een gesponsorde lijst. Ook lijkt het erop dat muziek en binnenkomende berichten belangrijke features zijn van een horloge. Terwijl ik nou juist op zoek ben naar lap/split tijden en dat soort dingen…

  Beantwoorden
  • Hoi Herman,

   Dank voor je reactie. Het is geen gesponsorde blog. De reden dat er meer Garmin horloges in onze top 5 voorkomen dan Polar is omdat Garmin meer horloges heeft die zich écht op het hardlopen richten. Polar heeft vooral veel multisport horloges, die overigens ook geschikt zijn voor het hardlopen.
   Wij merken zelf dat Garmin wat beter is voor puur alleen hardlopen. Mocht je interesse hebben in Polar, bekijk dan eens onze blog over de beste sporthorloges. Hier komt Polar wat vaker terug.

   Ik zal het artikel nog eens herzien, het is niet juist als het overkomt dat binnenkomende berichten en muziek afspelen de belangrijkste features zijn.
   Alle hardloophorloges uit onze top 5 zijn geschikt voor het meten van rondetijden, afstand, snelheid, etc. De belangrijke functies voor het hardlopen zitten er op.

   Succces met het vinden van het juiste hardloophorloge!

   Groetjes,

   Robin

   Beantwoorden

Plaats een reactie